Kérdések és válaszok a Kaqun vízzel kapcsolatban

A következőkben a leggyakrabban felmerülő kérdésekre igyekszünk választ adni.

Mit csinál pontosan a Kaqun víz?

A kutatások és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a Kaqun víz fogyasztása és/vagy a Kaqun víz használata során a szervezetben a természetes ölősejtek mennyisége megnövekszik. Ezek száma fontos markere az egészséges immunrendszernek. A szövetekben, a sejtekben, a mitokondriumokban, a sejteken belül általában nagyobb mennyiségű oxigén válik hozzáférhetővé a Kaqun víznek köszönhetően.

forrasviz

Mennyi Kaqun vizet kell elfogyasztani naponta, hogy érezzük annak egészségügyi előnyeit?

A kutatások a következő mennyiségeket határozták meg az egészség megőrzéséhez, illetve a feltöltődéshez: a krónikus állapotok kezelésére naponta fél liter Kaqun vízre van szükség, 0,75-1 liter a gyenge immunrendszer fellendítéséhez, 0,75-1,5 liter a mentális vagy érzelmi stressz kezeléséhez. Ezenfelül 1 liter ajánlott az sporttevékenységet végzők számára, míg a gyermekeknek, terhes nőknek és szoptató anyáknak a napi ajánlott mennyiség 1,5-2 liter körül mozog. A legjobb, ha 2-3 deciliter Kaqun vizet már reggel, éhgyomorra elfogyasztunk, a maradékot pedig a nap folyamán kisebb mennyiségekben isszuk meg.

Honnan származik a Kaqun víz?

Ezt az ivóvizet Magyarországon és Olaszországban állítják elő. Az után kerül palackozásra, miután az elektrolízis folyamán a hidrogén a vízből felszabadul, így az oxigén egy nagyon kötött formában lesz jelen a vízben. A Kaqun fürdők vizét helyileg állítják elő, a helyi vízellátásból, így ott esetenként extra szűrésre, tisztításra is szükség lehet.

Ki találta fel a Kaqun víz technológiáját?

Dr. Robert Lyons, egy magyar származású kutató a Kaqun víz alapítója. Ő előre látta, hogy szerte a világon számos alkalmazási módja lehet a Kaqun víznek az olyan területeken, ahol sok ember szenved hipoxiában.

Nem elegendő csak a hagyományos ivóvizet fogyasztani ahhoz, hogy hidratáltak legyünk?

A víz nagyon fontos a hidratáció szempontjából, de a normál ivóvíz körülbelül 1-2000-szer kevesebb oxigént tartalmaz. A hidratáció és az oxigénellátás tehát két különféle folyamat. A Kaqun víz megfelelő mennyiségben fogyasztva oxigénnel tölti fel a szervezetet, miközben a folyadékpótlást is javítja.

Hogyan lehet összehasonlítani a Kaqun vizet a HBO oxigénterápiával vagy az oxigénes koncentrátumokkal?

Ezek a folyamatok és termékek növelik az oxigén mennyiségét a szövetekben. A Kaqun azonban egy olcsó és egyszerű módja ennek, ráadásul nem irritálja a szervezetet, hogy fokozza annak oxigénmennyiségét.

Mi a különbség a vízben jelen levő vízklaszterek és az oxigénklaszterek között?

A vízmolekulák klasztereket alkotnak, különösen akkor, ha a folyadék közel áll a fagyásponthoz. Képzeljük el a hópihét, ami tulajdonképpen a víz hat oldalú csoportosítása. Az oxigén klaszterek pedig különféle csoportosításokban jelenhetnek meg, az O2 a legismertebb, de létezik például O128 is, illetve az oxigénklasztereknek van egy olyan folyékony formája is, ami a vízzel elegyedik.

A Kaqun ivóvíz lúgos?

Igen, Kaqun víz általában lúgos, a pH-ja körülbelül 7-8 között mozog.

Vannak mellékhatásai a Kaqun víz fogyasztásának? Túl lehet ezt adagolni?

Mivel a Kaqun olyan gazdag oxigénben és oly mértékben képes javítani a szervezet funkcióit, hogy előfordulhat némi gyomorfájás és hasmenés kezdeti használata során. Ilyenkor em kell mást tenni, mint csökkenteni a mennyiséget, majd azt csak fokozatosan növelni, amíg a szervezet hozzászokik az ajánlott mennyiséghez.

A Kaqun ásványvíz?

Kaqun víz tulajdonképpen ásványvíznek tekinthető.

A Kaqun forrásvíz?

A Kaqun forrásvízből származik, mert így nagy mennyiségű oxigén klaszterhez lehet hozzájutni. Azonban a palackozás Kanadában történik, ahol azonban nem lehet a forrásvíz feliratot használni, ezért a Kaqun vízen ez nincs feltüntetve.

A Kaqun vízben növekednek mikróbák?

A Kaqun vizet olyan fürdőkben tesztelték, ahol nagyon beteg emberek kezelését végezték. Megállapították, hogy a nagy koncentrációjú oxigén nem teszi lehetővé a mikrobák növekedését. Tehát a Kaqun víz sok időn át képes megmaradni antibakteriális, antivirális és parazitaellenes folyadékként.

Milyen hőmérsékleten kell tartani a Kaqun vizet?

A Kaqun vizet szobahőmérsékleten érdemes tartani vagy a hűtőben tárolni. Tudni kell róla, hogy nem lehet fagyasztani vagy forralni, fagyasztása során ugyanis felbomlanak a benne található oxigén klaszterek. Hasonló a helyzet a forralás során. Az oxigén klaszterek akkor is felbomolhatnak, ha ásványi anyagokkal keve

 

Kaqun víz rendelése

Kaqun víz 1,5l ( 1500 ml) szénsavmentes, magas oxigéntartalmú

Kaqun víz 1,5l ( 1500 ml ) szénsavmentes, magas oxigéntartalmú

A KAQUNᵀᴹ Ivóvíz speciális (KAQUNSYSTEMᵀᴹ) eljárással készült, alacsony ásványianyag tartalmú, oldott oxigénben gazdag, tisztított ivóvíz.

Ár: 830 Ft
Megnézem

Kaqun gél illatmentes 75ml

Kaqun gél illatmentes 75 ml

Magas oxigén- és víztartalommal rendelkező, regeneráló hatású hidrogél, bármilyen bőrtípuson alkalmazható.

Ár: 6990 Ft
Megnézem
Vélemények (1)