Gyógyvíz rendelése

Kérdések és válaszok a Kaqun vízzel kapcsolatban

(5/1)

A következőkben a leggyakrabban felmerülő kérdésekre igyekszünk választ adni.

Mit csinál pontosan a Kaqun víz?

A kutatások és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a Kaqun víz fogyasztása és/vagy a Kaqun víz használata során a szervezetben a természetes ölősejtek mennyisége megnövekszik. Ezek száma fontos markere az egészséges immunrendszernek. A szövetekben, a sejtekben, a mitokondriumokban, a sejteken belül általában nagyobb mennyiségű oxigén válik hozzáférhetővé a Kaqun víznek köszönhetően.

forrasviz

Mennyi Kaqun vizet kell elfogyasztani naponta, hogy érezzük annak egészségügyi előnyeit?

A kutatások a következő mennyiségeket határozták meg az egészség megőrzéséhez, illetve a feltöltődéshez: a krónikus állapotok kezelésére naponta fél liter Kaqun vízre van szükség, 0,75-1 liter a gyenge immunrendszer fellendítéséhez, 0,75-1,5 liter a mentális vagy érzelmi stressz kezeléséhez. Ezenfelül 1 liter ajánlott az sporttevékenységet végzők számára, míg a gyermekeknek, terhes nőknek és szoptató anyáknak a napi ajánlott mennyiség 1,5-2 liter körül mozog. A legjobb, ha 2-3 deciliter Kaqun vizet már reggel, éhgyomorra elfogyasztunk, a maradékot pedig a nap folyamán kisebb mennyiségekben isszuk meg.

Honnan származik a Kaqun víz?

Ezt az ivóvizet Magyarországon és Olaszországban állítják elő. Az után kerül palackozásra, miután az elektrolízis folyamán a hidrogén a vízből felszabadul, így az oxigén egy nagyon kötött formában lesz jelen a vízben. A Kaqun fürdők vizét helyileg állítják elő, a helyi vízellátásból, így ott esetenként extra szűrésre, tisztításra is szükség lehet.

Ki találta fel a Kaqun víz technológiáját?

Dr. Robert Lyons, egy magyar származású kutató a Kaqun víz alapítója. Ő előre látta, hogy szerte a világon számos alkalmazási módja lehet a Kaqun víznek az olyan területeken, ahol sok ember szenved hipoxiában.

Nem elegendő csak a hagyományos ivóvizet fogyasztani ahhoz, hogy hidratáltak legyünk?

A víz nagyon fontos a hidratáció szempontjából, de a normál ivóvíz körülbelül 1-2000-szer kevesebb oxigént tartalmaz. A hidratáció és az oxigénellátás tehát két különféle folyamat. A Kaqun víz megfelelő mennyiségben fogyasztva oxigénnel tölti fel a szervezetet, miközben a folyadékpótlást is javítja.

Hogyan lehet összehasonlítani a Kaqun vizet a HBO oxigénterápiával vagy az oxigénes koncentrátumokkal?

Ezek a folyamatok és termékek növelik az oxigén mennyiségét a szövetekben. A Kaqun azonban egy olcsó és egyszerű módja ennek, ráadásul nem irritálja a szervezetet, hogy fokozza annak oxigénmennyiségét.

Mi a különbség a vízben jelen levő vízklaszterek és az oxigénklaszterek között?

A vízmolekulák klasztereket alkotnak, különösen akkor, ha a folyadék közel áll a fagyásponthoz. Képzeljük el a hópihét, ami tulajdonképpen a víz hat oldalú csoportosítása. Az oxigén klaszterek pedig különféle csoportosításokban jelenhetnek meg, az O2 a legismertebb, de létezik például O128 is, illetve az oxigénklasztereknek van egy olyan folyékony formája is, ami a vízzel elegyedik.

A Kaqun ivóvíz lúgos?

Igen, Kaqun víz általában lúgos, a pH-ja körülbelül 7-8 között mozog.

Vannak mellékhatásai a Kaqun víz fogyasztásának? Túl lehet ezt adagolni?

Mivel a Kaqun olyan gazdag oxigénben és oly mértékben képes javítani a szervezet funkcióit, hogy előfordulhat némi gyomorfájás és hasmenés kezdeti használata során. Ilyenkor em kell mást tenni, mint csökkenteni a mennyiséget, majd azt csak fokozatosan növelni, amíg a szervezet hozzászokik az ajánlott mennyiséghez.

A Kaqun ásványvíz?

Kaqun víz tulajdonképpen ásványvíznek tekinthető.

A Kaqun forrásvíz?

A Kaqun forrásvízből származik, mert így nagy mennyiségű oxigén klaszterhez lehet hozzájutni. Azonban a palackozás Kanadában történik, ahol azonban nem lehet a forrásvíz feliratot használni, ezért a Kaqun vízen ez nincs feltüntetve.

A Kaqun vízben növekednek mikróbák?

A Kaqun vizet olyan fürdőkben tesztelték, ahol nagyon beteg emberek kezelését végezték. Megállapították, hogy a nagy koncentrációjú oxigén nem teszi lehetővé a mikrobák növekedését. Tehát a Kaqun víz sok időn át képes megmaradni antibakteriális, antivirális és parazitaellenes folyadékként.

Milyen hőmérsékleten kell tartani a Kaqun vizet?

A Kaqun vizet szobahőmérsékleten érdemes tartani vagy a hűtőben tárolni. Tudni kell róla, hogy nem lehet fagyasztani vagy forralni, fagyasztása során ugyanis felbomlanak a benne található oxigén klaszterek. Hasonló a helyzet a forralás során. Az oxigén klaszterek akkor is felbomolhatnak, ha ásványi anyagokkal keve

 

Vélemények (1)

Anikó

2021. Jan 27.
Ami tetszik:Mellékhatások nélküli egészség biztosítása
Ami nem tetszik:

Rendszeresen iszom és sokkal jobb tőle a közérzetem. Hiszek ennek a víznek a gyógyító erejében és jó hatással volt az erekre. Megszüntek a lábgörcseim, na nem az első kortyok után, de egy hónap után az éjszakai lábgörcsök kezdtek megszünni. Az aranyerem is esetleg ettől javult meg, mert amióta ezt iszom, naponta legalább egy litert nem jött elő.